tisdag 8 juni 2010

Överraskningskalas

Så mycket fixa med just nu så ett riktigt kalas för Lillebror känns som "överkurs",men.....Igår gick jag runt och pratade med föräldrarna till de kompisar jag visste skulle vara hemma Torsdag eftermiddag så det blir en liten överraskningsfest mellan skola och skolavslutning. Hoppas det fina vädret fortsätter så vi kan vara ute.

Har blandade känslor inför sommarlovet. Skönt för barnen vara lediga och få sovmornar. Men nog är det skönt få lite egentid när barnen är i skolan.  Jimmy verkligen kommit igång med läsning och matte så får uppmuntra honom att läsa under lovet så han inte "tappar" det.

Ber om ursäkt att jag inte tittar in till er så ofta. Varken tid,eller datorns batteri tillåter längre sittningar vid datorn.

Trevlig Tisdag alla!

8 kommentarer:

 1. Hoppas det går utmärkt och att solen är hos er då! Vilken överraskning!
  Kram

  SvaraRadera
 2. "Egen tid", vad är det?
  Vill man ha det?
  :-D

  SvaraRadera
 3. Hej Suss!

  Även om vi inte "ses" så ofta så har jag inte glömt bort dig! Jodå, jag håller med dig angående sommarlovet, dubbla känslor där. Blir ingen semester för oss föräldrar inte. ;-)

  Kram på dig!
  /Nikks

  SvaraRadera
 4. Hej Suss
  Jasså...det är hos er det fina vädret är??? Hoppas det håller i sig inför kalaset, och att vi kan få ta del av solen igen snart :-)
  Vad skönt att det fungerar bättre med läsning/matte.Tycker han att det är kul?

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Tigris!

  Överraskningen blev lyckad och solen den sken.

  Kram / Suss

  SvaraRadera
 6. Fjäderlös!

  Visst vill man väl ha egen tid. Hört den kan användas för spa eller gå på lokal med väninnor. Personligen använder jag min egen tid till det som jag gör annars men utan tjat från kidsen.

  SvaraRadera
 7. Nikks!

  Skitväder här och alla bröderna har kompisar inne. De är alla som hungriga småfåglar och ljudnivån....Hugaligen.

  Kram tillbaks och trevlig sommar / Suss

  SvaraRadera
 8. Susanne!

  Vi hade fint väder.

  Jimmy älskar läsa och räkna. Fått med böcker hem över lovet så hoppas han kan koppla av och åtminstone repetera lite här hemma.

  Kram / Suss

  SvaraRadera