fredag 18 juni 2010

Blev så j-vla arg på mig själv...

...Blev ingen BUP...

Hade planerat det så bra: Ta bussen,vägen till BUP skulle jag/vi klara gå på 25 minuter med medvind i ryggen och duktiga barn och då komma fram precis i tid.

Men. Hade glömt att vi bor i Byhåla och att sommartidstabell nu gäller.. Det innebar att bussen gick över en halvtimme senare än vanligt så vi fick vända hem. Maken satt i möte och kunde ej hämta och på BUP gick det inte skjuta på tiden eftersom det är mycket nu till sommaren.
Ny tid först till hösten nån gång. F-n,f-n,f-n....

Nåja,bara gilla läget,vad annars göra?!

Första veckan på sommarlovet gått i regnets tecken. Igår var det lite sol så jag tog med Bröderna Bus och en av deras kompisar på en cykelutflykt. Vi var till det s.k.badet här i byn. De fick ta av sig skorna och vada i vattenkanten,men med tanke på det grumliga vattnet och att det börjat växa igen så lär det inte bli några riktiga bad där. Varför muddrar de inte och fyller på stranden med lite sand. Vore välkommet när närmsta bad ligger 1,5 mil bort och då vid samma å.

Nu är det tvättstugan som strax gäller och sedan börja med middagen.
Idag tänkte jag göra gratäng med färskpotatis,broccoli,blomkål och ost.Och så grädde förstås.
Här i affären finns bara färskpotatis att köpa och de har nu sänkt den till 17:- kilot. Jordgubbarna kostar 55:- för en ask.

Jimmy verkar må rätt OK. Ticsen är just nu främst blinkningar  och han hotar med att mörda mig när något går honom emot. Är inte speciellt kul att höra men tar det ju ändå inte på allvar för han menar det inte. Han leker med kompisar och säger puss puss,I love you många gånger innan han går ut - DET tar jag på allvar!

Så det lunkar på här. Känns lite "samma lika" om det jag skriver.

2 kommentarer:

 1. Förstår att du blev galen :-( Attans busstider....
  Regn, regn, är det här också. När vi var ute med vovvarna i morse, hade vi 4 grader!!!4 GRADER! 19 Juni???

  Allt gott
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Susanne!

  Gissa hur det kändes stå vid busshållplatsen med tre relativt nytvättade,rena och fina barn. Nervös dessutom. Och så kom det ingen buss...

  Hyfsat väder hos oss idag. Ömsom sol,ömsom moln.Men inget regn sedan inatt(!).

  Kram / Suss

  SvaraRadera