onsdag 16 juni 2010

Barn och rutiner

Bröderna Bus inbjudna till 2 tjejer för att äta mellanmål.
Var hos deras mamma och fikade igår.Hon är jättetrevlig.
Hon är hemma,flickorna på 4 och 6 år har hon hemma.  Hon pratade om så jobbigt det var göra något för mattiderna måste ju passas. Tiderna för mellanmål,lunch,mellanmål,middag och så svårt det var få in tjejerna i tid på kvällen för de måste ju bada innan de la sig.

Hej och hallå vilken dålig morsa jag är! Mellanmål hos oss,om de äter det,är typ en frukt. Lunch...Så svåra som killarna är att få i frukost så kan det kallas brunch och består oftast av fil och flingor i farten.
Speciella tider,nehej.
Och bada innan de lägger sig...Tvångsborstar deras tänder innan de slocknar. Badar och duschar gör de,men inte varje kväll och ibland mitt på dan.

8 kommentarer:

 1. Åh..som jag har letat efter dig, du skriver ju inte i den gamla bloggen.
  Men nu så!
  Kram Solen,Milda...och Tussilago :)

  SvaraRadera
 2. Alla gör vi olika,det finns många sätt att göra allt på.På det sättet hon gör passar henne,och på det sättet du gör är bra för din gossar.Jämför dig inte med andra.Jag läser din blogg ofta,har följt er ett tag.Du är en fantastisk mamma,och gör allt för dina barn.Mvh Berie!

  SvaraRadera
 3. Det finns någon slags övertro på renlighet. Ungar svettas ju inte och OM dom gör det så luktar ju inte deras svett förrän dom kommit i puberteten.
  Det du gör duger bra :-)

  SvaraRadera
 4. Hej Solen min!

  Funderat över dig. Om du fortfarande bloggar. Kul höra från dig!

  Vi ses!

  Kram / Suss

  SvaraRadera
 5. Berie!

  Man gör så gott man kan.
  Jämför mig väl egentligen inte men har funderingar om jag skulle bli mer noga med mattider.Å andra sidan är det ingen risk killarna svälter och gör vi något kul så kan vi äta när vi är klara med det.

  Tack för komplimangen.Glad du vill läsa.

  Kram / Suss

  SvaraRadera
 6. Maria!

  Nej,inte luktar barn svett. Förutom tåbira när de haft gympadojjor alltför länge ;-).

  Och - Få tre trötta ungar bada/duscha efter en utedag..Det går bort.

  Kram / Suss

  SvaraRadera
 7. Huvvaligen för att ha det så inrutat som din granne, klart att hon inget hinner göra däremellan. Barn äter när de är hungriga, det hinner de inte bli om hon proppar i dem allt detta, de svälter inte ihjäl om de missar nåt mål då och då.

  SvaraRadera
 8. Anne-Sofie!

  Speciellt nu under sommarlovet då det är skönt med sovmornar och inga tider att passa så struntar jag totalt i tider. Och,visst,ungarna äter när de är hungriga. Mellanmålstider? Existerar inte hos oss.

  SvaraRadera