måndag 19 april 2010

Sista mötet

Jag och Maken varit på möte med rektorn,psykologen,sköterskan och Jimmys lärare.

Nu går det vidare till VITS där vi förhoppningsvis får tid innan hösten.

Jag grät inte men Maken sa han märkte att jag höll på att börja gråta,larviga jag.

Och Storebrors fröken ansér jag vara knäpp som enbart tar kontakt på kvällstid och då ber mig ringa upp för bagateller. http://blogg.passagen/fuschia

Och på Onsdag ska jag på utvecklingssamtal med Lillebror.

Och jag är less på alla samtal. Vill bara vara. Ta det lugnt. Slippa gå med en stor klump i magen av oro som aldrig verkar försvinna.

Och jag borde svara er gulliga som skrivit.  Och jag borde lära mig byta bild på bloggen. Och jag borde inte bli nonchalerad av mamman vars son (och kompis till Lillebror) jag tog hem från skolan i Fredags. Är statusprylar allt?!

Och Maken ska på Bowling med mat och dryck efter jobbet på Onsdag och jag är jätteavundsjuk eftersom han var på middag och bio för 2 veckor sedan och jag är här hemma,som vanligt,alltid. Superdupertråkig!

Och jag vill ha en anledning klä mig fin.  Och jag vill umgås med vuxna.

Jag vill vara - Mig,Jag,Ifred,Och ha kul!

2 kommentarer:

 1. Vet du vad du borde? Jo, du BORDE TA EN LEDIG STUND för dig själv! Åk iväg till ett hotell eller bara var borta hemifrån en -två dagar och din man får sköta allt! Det kommer ingen att dö av men du behöver VILA!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tigris!

  Jag borde,vill och skulle behöva lite egentid.
  Min dröm är att åka till något lugnt ställe.Bli uppassad med lagad mat som jag får äta i lugn och ro.Ta dagen som den kommer,läsa,sova,strosa runt.Inga krav,inget tjat och massa måsten...Utopi tyvärr.

  Skulle gräva ett stort hål i ekonomin och mina skuldkänslor för det skulle få mig svårt koppla av.

  Tur man kan drömma.

  Tack för din omtanke.Den värmer.
  KRAM

  SvaraRadera