tisdag 20 april 2010

Hönsmamma

Det är jag verkligen.

Lillebror gick hem från skolan idag med bästisen och hans mamma. Så konstigt det känns fast jag vet han har det jättebra och kul och hade han varit hemma så hade han ändå varit ute med kompisar.

Idag var vi tidiga till skolan och när jag lämnat Lillebror så satt Storebror ensam på en bänk och väntade på att det skulle ringa in. Gjorde mig så ont. Han trivs INTE och säger han går ensam på rasterna. Vill byta skola och gå där Jimmy går och där kompisarna här i området går.

Jimmy duschade efter gympan idag,precis som han gjorde förra Onsdagen. Victory!!  Jättestort framsteg för honom. Hans gulliga fröken gjort ett "diplom" där han får ett klistermärke för varje dusch och nu har han 2 stycken. Efter 5 gånger ska de baka chokladbollar och han får ta hem några och bjuda oss.
Tyvärr får denna fröken inte vara kvar efter sommarlovet eftersom en fast anställd barnledig lärare ska ta över. Kändes jättejobbigt höra det. Börja om med förklaringar och att Jimmy ska lära känna ännu en ny fröken,och hon lära känna honom känns "skrutt".
En av de 3 andra killarnas mamma ville ha ett möte med rektorn om att denna fröken ska få vara kvar. Min önskan också. Men...Sist in först ut. Och har den andra kvinnan varit barnledig så...

För övrigt så sa Jimmys Fröken att hon tyckte jag uttryckte mig så jättebra på mötet igår och Storebror glad för imorgon ska vi ha eftermiddagsparty där han får bjuda sin jämngamla kompis som har ADHD och har lite svårt gå bort till folk.Glädjen består främst av att kompisen vill och sagt att han längtar till imorgon. Hunden blir förvisad till sovrummet ett tag.

Guldkorn finns!

2 kommentarer:

 1. Hej Suss
  Hoppas eftermiddagspartyt gick bra i dag, att alla var nöjda och glada......Även Jocke, som inte fick var med ;-)))

  Allt gott
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Susanne!

  Allt blev lyckat. Jag hade ett tag 7 barn här hemma. Skickade efter ett par timmar ut alla utan Storebror och hans kompis (som mådde lite dåligt av allt ståhej).

  Och Jocke blev överlycklig när han fick komma ut ur sitt fängelse(sovrummet) och betedde sig som om vi inte setts på ett år. Brukar annars inte stänga in honom.

  Kram till dig

  SvaraRadera