onsdag 7 april 2010

Dansande elefanter

Srax efter 8 blev vi väckta av knackningar på dörren. Två tjejkompisar till killarna ville leka. De är tydligen ensamma hos 8-åringen hela dagen (den andra tjejen är 7).

Vid halvelva kom 7-åringen.Ledsen,de hade blivit osams och hon hade ingenstans att ta vägen och mamma kommer hem efter kl 17. Ja vad gör man? Naturligtvis får hon vara här. Just nu är de ute och leker. Tycker det är lite oansvarigt av respektive tjejs föräldrar att lämna dem ensamma i 9 timmar.

Lärorikt har det varit eftersom även 8-åriga tjejen varit här. Har ju bara söner och upptäckt att sättet att lösa konflikter är väldigt olika. Killarna blir ovänner,slänger ur sig lite elaka ord och är sams med kompisen igen. Tjejer är långsinta och intriganta.Och nog 17 kan tjejer fula ord de också....Huvvaligen.

Nu är de alla ute och leker på olika håll. Haft 6 barn inne som låtit som elefanter som dansar på övervåningen så när de sa de skulle gå ut så jublade jag inombords.

Nu ska jag sanera vardagsrummet efter de fikat sedan börja trilla köttbullar. Får väl bjuda 7-åringen på middag. Bättre det än att alla äter massor av mackor.
Sedan ska Maken få skjutsa mig till Droghandeln så jag kan köpa lite allergipiller.

Kul när det rör på sig!

2 kommentarer:

 1. Ja ... jag kan komma till dig! Blev alltid anklagad att jag slog för hårt på golvet när jag gick och hemma kallades jag för elefanten! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 2. Tigris!

  Du är så välkommen. När ni dundrat klart i golvet så kan vi väl ta en fika i köket.

  Kram

  SvaraRadera