onsdag 7 april 2010

Och lugnet lägrar sig...

..trodde jag ja...When will I ever learn?

6-åringen däckat i soffan. De två resterande Bröderna Bus badar,gjort det länge nu.Varit upp och sagt till: -Det räcker nu,och sluta skrika Jimmy. 

Jimmys tics lugnat ner sig. De finns och kommer främst fram när han är uppspelt eller trött. Sedan har han fått för sig t ex att smörgåsen jag gjort till honom måste jag hålla i tills han tar den. Får absolut inte lägga den på bordet för då är den smutsig och oätlig,och pappa får inte göra mackan. Den sista biten av smörgåsen äter han inte utan hittas i eller under soffa,säng,bord där han gömt undan. Likadant med det han ska dricka,och glas undersöks,och ratas ofta, på grund av ..ja jag vet faktiskt inte,en liten kalkprick eller glas taget på fel sida i skåpet? Som att balansera på ägg utan att  råka krossa dem.

Ofta,ofta kommer han in.Påstår andra gjort elaka saker mot honom.Svår att trösta och lugna.  Jag har tittat,vet det inte stämmer men säger inget.

Fått tid till Läkarbesök nästa vecka (det sista i basutredningen). Sen får vi se hur mycket energi jag måste lägga ner för att få tid hos V.I.T.S. i rimlig tid.

2 kommentarer:

 1. Ojojoj...fattar inte hur du orkar...men visst, vad skall man göra, ens barn är ju ens barn...
  Stöttekram!

  SvaraRadera
 2. Anne-Sofie!

  För mig,som läkarna sa till att jag inte kunde bli gravid pga cystor,är barnen 3 underverk.

  Och visst vill man sina barns bästa.
  Orkar gör jag inte alltid,är inte mer än människa.Tar gärna emot en stöttekram och ger dig en varm kram tillbaks!

  SvaraRadera