onsdag 23 februari 2011

Det är j-vligt skrämmande...

...och jag blev jätteförvånad.

Igårkväll var jag till Närakuten efter en förfrågan om vad det onda i benet berodde på. Kvinnan på sjukvårdupplysningen skrämde upp mig och sa det kunde vara en propp och gav mig en tid direkt. Tanken på propp hade även föresvävat mig. Efter kort undersökning konstaterade läkaren att jag hade en  kraftig(!)mjukdelsinflammation och blev ordinerad vila och medicin.

Nu till det skrämmande: Fick Diklofenak utskrivet som jag skulle ta tillsammans med en Alvedon. Aldrig ätit detta tidigare så jag sökte på nätet. Och upptäckte samma saker som då jag sökt på Jimmys mediciner. Även kollat upp bipolaritet som är en del av Jimmys diagnos och då även sökt på mediciner som uppgés hjälpa. Jag läser ALLT om Tourettes,Bipolaritet,ADD mm.

Upptäckt att vad man än söker på så finns det trådar där människor frågar om man kan bli hög på medicinen ifråga!!!?!!! Och svaren och upplevelserna  och tipsen på vad för mediciner som  bäst är många.Ibland är råden kombinera piller med alkohol.

Hur mår vi människor egentligen? Eller rättare: Hur mår dessa människor varav det verkar vara övervägande ungdomar.

3 kommentarer:

 1. Hej Suss!
  Ja det är inte så mycket snö här men kylan håller i sig,om du visste vad jag fryser när jag tex ska på toa hua....
  Ja kudden man har när man ska sova är viktigt att den stämmer,men det onda jag har nu har kommit av alla tråkigheterna här.
  Men nu de sista nätterna så¨har jag sopvit ganska bra fast i natt så gled jag över på höger sida där det är har låst sig ordentligt.
  Men jag har försökt att vrida på huvudet ändå,men jisses så många tårar man har fällt av denna smärta.
  Hoppas du haft en bra dag.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Agath! Smärta aldrig kul. Hoppas det ordnat sig med kuddbestyren och att du fått sova.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Den typen av mediciner som skrivs ut har ofta en lugnande verkan på oroliga hjärnor men en uppiggande verkan för "vanliga" hjärnor.
  Jag lever ju med en bipolär man med borderlinedrag. Han medicinerar inte alls lämngre... och det går ju inte så där jättebra...

  SvaraRadera