tisdag 4 januari 2011

Fjärde dagen på 2011. Hej,vad tiden går fort...
Idag fyller älskade pappa år. Grattis om du läser,hoppas vi ses den 6:e. Och så en puss till systra min som ställer upp och finns. Jag har en fin familj som jag älskar men stundsvis är dålig på att ge tillbaka. Love you!

Imorgon ska vi till specialisten på Tourettes med Jimmy. Han ser fram mot att träffa läkaren men inte berättat ännu att det blir på nytt ställe och annan läkare. Han sa imorse till Lillebror att han skulle till doktorn för att undersöka sitt huvud som det var fel på. Kände mig tvungen lägga mig i samtalet och fråga honom varför han trodde det. För att andra säger det och jag känner så,blev svaret.

 Han är efter i mognad,har svårt tygla sitt humör. Tics och tvångshandlingar och troligen tourettes hämmar,gör det svårt för honom. Samtidigt är han smart,empatisk och har humor. Ett charmtroll när han visar den sidan.

Snälla M ska vara med imorgon och jag tänker då berätta om Jimmys tankar om att ta livet av sig,hur värdelös han berättar att han känner sig. Har funderingar om medicinen han får och som han blivit väldigt svår övertala att ta. Han säger han mår sämre av dem,och känns som han har lite rätt i det. Hämtade nyss ut nya piller för 200 spänn,kännbart i plånboken men mest undrade jag : Gör jag rätt som tvingar i honom dessa?! Vill ha tid hos den ordinarie läkaren för att diskutera detta.

I övrigt varit hyfsade dagar. Lite utbrott,mycket ofrivilliga skrik och så detta jobbiga med bacillskräcken,för både honom och mig. Han kontrollerar glas,tallrikar,bestick,jag diskar & diskar om.Han undrar om någon tagit i t ex smörgåspålägget,nudlarna,potatisen...Jag försäkrar 1000 gånger att det är rent,förpackat med maskin...

Men. Vi har det bra. Så skönt vara lediga och slippa detta jobbiga med att komma iväg till skolan,och hem. Jimmy "planat ut lite" och även resterande Bröderna Bus njuter av ledighet.

Så,Carpe Diem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar