fredag 26 november 2010

Jag hade en gång en dröm...

...Då...När läkarna sa jag inte kunde bli gravid på grund av de växande cystorna....När jag akutopererade bort flera stycken....

Jag drömde om hur det skulle vara om jag hade barn. Allt harmoniskt,fjärilarna skulle fladdra runt våra huvuden,barnen gurgla av glädje och det skulle då aldrig vara några konflikter. För,om jag skulle ha barn skulle allt vara harmoni och problemfritt!

Och ett under skedde. Tre söner,utan annan hjälp än villig make.

Men..Jo,tjosan..
Utrett detta som hände med Jimmy. Jimmy hade retats,och jag vet alltför väl hur svår han är stoppa. Killen blivit arg och slagit ner honom. Hans mamma påpekade flera gånger att man inte ska retas medans jag nöjde mig efter berättat att Jimmys kompisar och bröder berättat hur det gått till med nerslagning och sparkar. Man ser ju till sina barns bästa och de flesta tror bara sina barn om gott. Det gör jag också,men vet också hur Jimmy kan beté sig. Därmed inte sagt jag tolererar någon gör Jimmy illa!

Så,nu har Jimmy gått resten av veckan i skolan. Lite problem vid hämtning och lämning ibland:Jag varit en fitta och hora och ska knulla mitt arsle alternativt världens bästa mamma.  Och 2 tumvantar och en mössa kastats bort någonstans i ilska.  Nu ska jag försöka få tag i storpack av Bikarbonat eftersom det tydligen ska ta bort fukt och lukt eftersom Jimmy ännu en gång med flit kissat i sin och även Lillebrors säng. Hade precis gjort sängarna så rena vi kan efter förra veckans kissning.

Storebror varit hemma igår och idag. Dunderförkyld.  Idag åstadkom vi dock en stor pepparkaksdeg tillsammans och han fick sätta nejlikor i apelsiner. Julmys.

Nu återstår vinna på tips/Lotto..You name it...Älskade pappa gav oss oväntat pengar för ett par veckor sedan eftersom Maken varit sjukskriven över 3 månader.Mycket välkommet och behövligt.  Önskar nu en vinst så jag kan köpa julklappar i tid till barnen ,och mat...Men köper ju aldrig lotter eller spelar så den chansen är nog rätt minimal.
Försäkringskassan...Bu och blä och väntetider!

Så..Inga fjärilar svävar omkring här utan snarare Orosmoln. Men jag har tre barn som ibland driver mig till vansinne,men som jag älskar,älskar,älskar! Och Jul kommer det bli,och julklappar från oss,det kommer jag se till!

5 kommentarer:

 1. Jag har läst ifatt lite som jag missat! Du är en fantastisk mamma med så mycket kärlek till dina pojkar! Åhh vad tufft ni har det! Tänker på dig och skickar styrke-KRAMAR!!

  SvaraRadera
 2. Jag sänder dig en massa styrkekramar för ingen behöver dessa mer än du! Kraaaaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 3. Tack Mellisen!

  Visst är det tufft,ofta. Men mycket jättefint också.

  Kram tillbaka!
  Suss

  SvaraRadera
 4. Tack Anne-Sofie!

  Som jag skrev till mellisen så händer det mycket bra och fint också. Tyvärr så tar Jimmys problem överhanden eftersom det är som en berg och dalbana.Upp och ner hela tiden och man "hisnar" och får ont i magen vid nergångarna för att känna oro för vad som väntar när man är på toppen.

  Kram tillbaka!
  Suss

  SvaraRadera
 5. Hej Suss!

  Så bra att ni kunnat prata om det som hänt i skolan!

  Jag läser om hur tufft ni har det nu, att din man blivit sjukskriven.

  Jag tänker på dig och önskar dig kraft!

  Kramar
  Anna-Karin

  SvaraRadera