tisdag 17 augusti 2010

Lust lägga mig i ett hörn och gråta

Man ska inte vara nyfiken. Man ska inte gå in på facebook för att se hur Makens dotter mår just nu (hon väntar barn nästa månad).  Gjort det förr,men kollade denna gång meddelanden och såg chatten.
Konfronterade Maken som skyllde på någon annan(!).Sedan gick han o la sig under massa ojande och ajande för det är ju så synd om honom som har ont i armen
Jag bloggar,och då även med män ibland.Maken läser också min blogg.Inga hemligheter alls.

Och så upptäcker jag detta!  Ska inte döma i förhand men fy så kvällen redan varit jobbig. Jimmy vill inte gå i skolan imorgon och varit arg,elak,ledsen,skrikit...

Läxa till mig själv - Kolla inte vad din Man gör på datorn!

Nu hoppas jag på en bra skolstart för Bröderna Bus.

4 kommentarer:

 1. Sånt där är jättesvårt för vilken rätt till privatliv har man när man lever i en familj? Vad får man göra och inte göra? Vad känns "farligt"?
  Det finns nog inga bra svar. Det är lätt att kommunicera numera med personer av båda könen utan att ens respektive behöver veta det.

  Det enda jag vet är att alltid när jag kolla något så har jag hittat saker jag inte vill hitta. jag har valt att inte kolla. Att låta min partner ha ett eget i liv i vårt liv. Precis som jag har. Och jag är aldrig ute på dåligheter men jag behöver ett eget rum i livet.

  SvaraRadera
 2. Nu omkring tusentalet franska dikter översatta och tolkade:

  Ordgaller

  Dessutom skriver jag fransk poesi själv:

  Poétudes

  Poésie étrangère

  - M v h,
  Peter Ingestad

  SvaraRadera
 3. Vad hittade du egentligen? Jag pratar med män på nätet och det vet maken om, det är inte sånt prat som man vill hemlighålla.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår inte riktigt. Hade han pratat med sin dotter på facebook? Det är väl inte så farligt isf.

  SvaraRadera