tisdag 15 juni 2010

Här e d kaos

Sovmorgon. Det knackar på dörren,dagens första kompisar står utanför. Och swisch så försvinner Bröderna Bus ut utan frukost i magen.Gör ingenting för de återvänder strax för att äta.

Blev inbjuden på fika till grannen. Ett guldkorn för det händer sällan.

Hemma igen. Och det börjar. Tjatet. Mamma,får vi ta in kompisar? Får vi fika? Får de klappa Jocke?....Osv....Tanken på en svängdörr istället för ytterdörr känns lockande.
Hantverkarna som bytt förrådsdörrar tidigare går och ställer trätrösklar utanför varje förrådsdörr för att senare montera dit dem. De anar inte att här bor tre kids med tillgång till hammare och spik och bara väntar på material för att bygga klart sin lådbil.

Nu är bullarna jag nyligen bakade slut,likaså kakorna och det är en enda röra här hemma. Leksaker,saftmuggar och kaksmulor och skitiga golv pga leriga skor.
Tur jag inte är pedant. Men,städa borde jag. Och jag ska,snart.

Ge oss nu sol så barnen kan leka ute,snälla!

Försöker få tag i någon på BUP. Har tid där imorgon och ingen barnvakt till de andra bröderna. Makens chef oförstående och tycker han varit ledig för ofta pga Jimmy. Vaddå,det gäller 2 tillfällen som tog ungefär 2 tim/gång.Ett möte i skolan och sedan se efter killarna medan jag var hos VITS. Alla andra möten och undersökningar har jag fixat själv. Helt ärligt så tycker nog Maken att detta är lite onödigt.Att det växer bort. Bryr sig om Jimmy gör han,mycket.
Personligen så ansèr jag det viktigt fortsätta det som påbörjats. Ett exempel är Jimmys betèende igår då ett par kompisar var här. Fick hindra honom rita på väggarna i vardagsrummet,han skrek och tjoade,var uppspelt och jag fick ingen kontakt med honom.
Gogubben min.

Nej,nu MÅSTE jag dammsuga.Bläää!

4 kommentarer:

 1. Hum, här är det också ändrat. Fint! Ja, solen lär vara på väg ... det är bara att vänta *ler*!

  SvaraRadera
 2. Hej Suss
  Här kände man knappt igen sig. Fint!
  Har också hört att värmen är på väg. Ryssvärmen??? Vad nu det är för värme?

  Allt gott
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Tigris!

  Väderprognoserna visade tidigare på sol fr o m Onsdag. Nu har de ändrats och visar regn till Fredag minst. Stor suck ;-).

  Kram

  SvaraRadera
 4. Susanne!

  Ryssvärme...När jag tänker Ryssland så tänker jag på köld och hårda vindar ;-).

  Kram / Suss

  SvaraRadera