fredag 19 mars 2010

Long time no see...

Denna tid längtar jag till nu.  Här är plaskigt och blött och halt på eftermiddagarna och samma vägar farofyllda och ishala på mornarna efter kalla nätter.
Men - Våren är ju på väg och talgoxarna varit och inspekterat vår fågelholk på väggen så förhoppningsvis blir vi väckta av fågelungars pip efter mat vid 4-tiden på morgonen även i år.

Även denna vecka kantats av sjuka barn. Förra helgen fick vi ta Storebror till doktorn,visade sig vara halsfluss. På Söndagen hoppade Lillebror från ett träd och stukade foten(!). Just nu ligger Jimmy i soffan och fått Alvedon eftersom han har 39 graders feber...

Känns lite hopplöst men vad göra?!
Jo,det bästa av allt som det är.
Ritat,klippt,målat,läst. Och Storebror som varit i skolan har haft tema Cirkus i skolan och varit Clown som jonglerar och då haft bollar hemma för att träna ansér att jag är expert på jonglering. Lite kul eftersom jag annars bara varit expert på mat ;-).

Nu lämnar jag över datorn till Maken. Vi synes senare ikväll,om jag inte slocknat i soffan.

Apropå soffa: Jag bestämde i veckan oss för att det skulle möbleras om i vardagsrummet. Maken uppfyllde min önskan,och vilket lyft det blev.
Så lätt det är att "få nytt".

6 kommentarer:

 1. Sjuka barn är det inte trevligt att ha...och inte att vara heller förstås...
  Att möblera om. det är en passion jag har...ujuj..

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej Suss!
  Det var ett tag sedan.
  Ja nu smälter snön bort snabbt. Våren är nog på väg, tack o lov. Det negativa skulle väl vara att allt blir sååå skitigt.

  Hoppas ni blir friska snart. Allihopa på en gång ;-)

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Anne-Sofie!

  När barnen sjuka,har feber och sover mest=semester. När de börjar bli friska och är rastlösa,mår sisådär=pyton. Svårast varit att roa Lillebror med stukade foten.

  Visst är det kul att möblera om. Vårt vardagsrum blev helt annorlunda. Tyckte vi hade allt möblerat längs med väggarna tidigare.

  Nästa projekt blir att göra killarnas rum lite roligare.De har egna rum.

  SvaraRadera
 4. Susanne!

  Vi är inne i den "jobbiga" tiden på året då barn inte vet vad de ska göta ute när de leker för de blir blöta och leriga trots att mycket snö finns kvar.

  Och har man hund..som gillar hoppa i snö,och lera...
  Men,våren är på väg.

  Kram / Suss

  SvaraRadera
 5. Kul att ändra om lite ibland!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Gunilla!

  Detsamma önskar jag dig. Hoppas du får en fin Söndag!

  Kram

  SvaraRadera