Personligen har jag svårt för vassa knivar. Använder ibland för det är ju bra,skär köttet fint och lätt. Sedan åker kniven efter disk snabbt högt upp i skåpet igen. Burr!
Idag blir det strax "köttgegga". Dvs ugnsstekt kött som badar i lök och grädde. Till Pommes. Och gör det hela nyttigt med lite gröna saker till.
Ler när jag läser detta! Min man säger att jag är nojig. Nojig för att jag aldrig vill ha vassa, för den delen gäller det alla "stora knivar", framme! Så, visst har vi alla våra egenheter och nojor :-) Vi är alla människor!
SvaraRaderaKRAM
Tigris!
SvaraRaderaRyser av obehag när jag tvungen använda en stor vass kniv. Så jag är inte ensam om det ;-).
Kram tillbaks
Oh så gott det låter..mums..Jo visst är det så att vi har alla våra Nojor...Jag åker aldrig hiss och hatar höga hus...usch så du ser vi är alla olika ..!
SvaraRaderaHej Suss!
SvaraRaderaHur får du Pomes knaprigt och gott,
Jag åt pomes i går till västkustfilé
med bearnaisesås och lite grönt.
Jag önskar dej en trevlig Onsdag.
Kramar.
Agath!
SvaraRaderaDär är jag ingen expert. Tycker de lite dyrare märkena blir knaprigare.Är det euroshoppers där pommesen är ljust gula och hårda hur man än gör?
Du,det där lät gott.
Kram / Suss
Doran!
SvaraRaderaVi har nog alla nåt vi tycker är otäckt eller otrevligt. Mänskligt ;-).
Kram från oss / Suss