onsdag 5 januari 2011

Inget besök hos specialisten idag

Jimmy kräktes igårkväll på toagolvet. Sedan handfatet fullt när han skulle borsta tänderna för att fortsätta med att vomera i och bredvid min sida om sängen. Det lugnade sig under natten och han kräktes några gånger i hinken vi hade bredvid sängen och behövde baja ett par gånger.  Funderade över var han snappat upp baciller för vi har ju varit hemmavid. Han berättade att kompisen R legat magsjuk dagen innan och han lekt hos henne.
Lider definitivt inte av bacillskräck - men - nog borde hennes föräldrar inte låtit henne ta hem kompisar efter de precis spytt klart....Nu säger Lillebror han mår dåligt och Storebror vill helst vara inne och vila. Jimmy sover. Det gör Maken också,han har värk i axeln han tidigare varit sjukskriven i 3 månader för.

Så. Måste ju säga ifrån besöket på morgonen hos specialisten på Tourettes. Maken tagit ledigt och vi var inställda på detta.
Nu har vi fått ny tid nästa Onsdag kl 8.30. Det är ju bra. Men...Maken jobbar och har viktigt möte på morgonen,skolan börjar dagen innan och känns inte bra behöva be om ledigt för alla tre barnen. De 2 andra börjar ju 8.15 och med buss så måste vi åka hemifrån strax efter 7.

Var så inställd på detta besök idag och kändes så skönt Maken fått ledigt.Inte behöva vara ensam om allt,som det ofta känns att jag är.

Snälla M ringt 2 gånger.Hon tog,som jag,detta med "kniven" allvarligt. Hon hade pratat med specialisten och jag ska nu ge enbart 1 tablett till Jimmy. Hon hör av sig igen på Måndag.

Och jag som bjudit hit mamma & pappa imorgon.Det går ju inte och de blir ännu besviknare på mig. Och Bröderna Bus verkligen sett fram mot att träffa dem. Får spara muffins och bullar jag bakat inför deras besök.

Och detta år som skulle bli ett fantastiskt positivt toppenår...Börjar inte så bra men,det har ju bara börjat ännu. Peppar,peppar ta i trä...

8 kommentarer:

 1. Tänk va, att det alltid händer något som gör att alla planer måste ändras. Förstår att det känns surt, men vad ska man göra. Det är ju i vilket fall som helst inte ditt fel, att detta händer. Möjligtvis då kompisens föräldrar. Låter lite ansvarslöst.

  Hoppas alla kryar på sig snart
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej Suss!
  Detv lät ju inte så kul det här,ska det då
  aldrig ta slut med eländet,synd att Jimmy
  blev sjuk för man behöver ju det där lilla extra stödet inför läkare inte sant,varför kan inte din man skjuta på sitt så han kan följa med dig,det måste väl ändå gå att göra,sjukdom måste de väl ändå ha överseende med tycker jag.

  Ja du Suss det är bara den 6 jan. och det börjar ju inte så bra.Hoppas du är stark
  och kan ro det i land.
  Men nog känns det som det inte finns en ende på allt bedrövligt som hänt.Sen den där pappan till Jimmys kamrat inte stoppade honom innan han kom in,men det finns så många om.

  Ja du jag är en aning trött efter gårdagens handlanden,Så jag känner mig så så seg.
  God fortsättning till dig också.
  Ha en fortsatt fin trettonhelg.
  Kramar till dig och bröderna Bus.

  SvaraRadera
 3. Jag blir så sur på dem som inte talar om att de varit/är sjuka.

  Har släktingar som aldrig berättar om sina sjukdomar och jag är alltid lite tudelad inför att träffa dem.

  De talar dessutom inte om för äldre släktingar som kan vara mer utsatta om de blir smittade.
  De senaste gångerna har de äldre blivit sjuka väldigt länge av "vanliga smittor" som barn har.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag känner ju inte dig så bra - men jag känner alltid med den som har det besvärligt. Skickar en skyddsängel åt dig som kan beskydda hela familjen.

  SvaraRadera
 5. Åh vad jobbigt för er! Så dumt att låta barn ta hem kompisar när de är el just varit magsjuka. Tänker på er och skickar värme och omtanke och en stor KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej Tjejjen=) Ser att du inte skrivit på ett tag efter senaste inlägget, letade upp din blogg igen efter att inte alls läst några bloggar på ett tag, blev lite övermäktigt förra året:) Ser att det varit ett jobbigt år för er men en del skratt och guldklimpar ändå, om man ska vara så jävla positiv hela tiden muuhaha;)

  Hoppas det kryar på sig för er och att ni får ett friskare år i år*kraaam*

  Mvh/Snapshot

  SvaraRadera