torsdag 1 juli 2010

Älskade Jimmy


Han har tillbringat mycket tid med mig både igår och idag. Svårt med kompisar. Funkar ett tag sedan spårar det ofta ur och han kommer in och är arg och ledsen för att alla är dumma och inte vill att han ska vara med i leken.
Han blir uppspelt,svårt stoppa sig och allt blir jobbigt för honom. Inte blir det bättre av att han lätt blir arg,använder fula ord där kompisarna får heta fula saker och han hotar med att göra dem illa.  Hoten är ju bara tomma ord och tror det beror på att han missuppfattar lekarna. Kull förvandlas till att de jagar honom och vill göra honom illa. Han missförstår vad som sägs.
Jag förstår kompisarna och jag försöker förstå Jimmys tänk. Tack och lov glöms allt rätt snabbt bort och kompisarna verkar förstå och accepterar Jimmy.

Igår bakade vi tillsammans och han var med mig i tvättstugan. Just nu är han med två kompisar och Lillebror och leker. Det är mycket spring ut och in. Mycket "puss,puss och hejdå". Som att han vill försäkra sig om att jag är kvar. Han sover i vår säng för han drömmer så mycket mardrömmar.

Samtidigt är han ju så jättejättego. Kramig,omtänksam och humoristisk.Vill hjälpa.

Får inte glömma bort hans bröder. Lillebror som jag gett smeknamnet Lillkaxe,en tjejtjusare och tuffing och Trulige Storebror som jag tror är i någon slags förpubertet,en besserwisser som ansér att han är skitstor och vet och kan allt allrabäst.
Alla tre Bröderna Bus lite olika men helt underbara.
Vilken tur jag hade att läkarna hade så otroligt fel. Cystor och hormonproblem finns kvar. Men - Jag kunde bli gravid och det tre gånger dessutom.
Under kan ske!

4 kommentarer:

 1. Det finns blommor som blommar över snabbt och lätt, vältrar sig i solens strålar, det finns blommor som doftar alldeles extra gott, det finns blommor som skiner i kapp i regnbågens alla färger. Se finns det blommor som tar lite extra tid på sig för att slå ut i blom, de är allra vackrast och mest sällsynta av dem alla.
  Det kommer gå alldeles utmärkt för Jimmy, med tålamod och kärlek så kommer även hans tid.
  Kram Sandrine

  SvaraRadera
 2. Sandrine!

  Du fick mig gråta. Vackert skrivet,och så rätt!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej Suss!
  Med tiden vet jag att det kommer att lösa sig
  för Jimmmy,men ta emot all den hjälp du kan få
  BUP kan har otroligt bra psykiatriker.

  Vi har en del moln också men jag har inte än sett att
  solen gått i moln,och vi har hör och häpna + 24 grader
  Så det är absolut inget väder för att gå i.

  Nej jag tror inte på den heller jag stod och tittade på
  den där den klippte men det var inte mycket det tog.
  Ja hellre det än gräsklippare.

  Nja ska jag ta en promenad får det nog
  bli lite senare.
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Hej Agath!

  Ser fram mot BUP-besöket samtidigt som jag är nervös. Just nu tar vi en dag i taget och gör det bästa.

  Här ska det bli sol imorgon efter ett par dagar mulet. Tycker om sol och värme,men mellandagar med svalare luft känns skönt/behövs.

  Hoppas du får din promenad idag.

  Kram från oss

  SvaraRadera