tisdag 23 februari 2010

Sportlov

Då ska vi ju sova länge. Åka pulka och skridskor. Bygga lego och skratta.

Men,så är det förstås inte.

Bröderna Bus vaknar extremtidigt och är färdiga slå ihjäl varann en timme senare. Jimmy på urdåligt humör,kallas sina bröder för allt fult han kan komma på och beskyller dem för det allra mesta.
Pulka är de less på att åka och skridskobanan troligen full med snö,och långt att gå dit är det.Känns inte lockande.
Lego byggde vi igår. Skrattar gör vi dock.

Killarna vill ta bussen ner på stan. Storebror Fick en kupong från RonaldMcDonaldsklubben till födelsedagen med ett gratis happy meal. Kanske äta lunch på Donken? Då får vi alla komma ut ett tag.

Och naturligtvis kommer killarna sitta som tända ljus på bussen,inte spilla ut colan eller tappa en hamburgare,och absolut inte tjata efter godis eller leksak....Borta är den tid när höjdpunkten nere på stan var att åka i rulltrappor.

2 kommentarer:

 1. Jaha ni har sportlov nu..härligt för killarna,men kanske jobbigt för dig:) hoppas vädret blir bra för er..Går det bra för "mellan" killen då? Tänker på honom ,hur jobbigt han måste ha det..trots det så ha det gott och ha kul nu denna vecka ..kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. Hej Doran!

  Oftast leker killarna med kompisar ute,tack och lov ;-).

  Jimmy har det tufft ibland.Speciellt vid lek när det är fler barn ute.Inte att han blir mobbad,men han upplever det så och det är jobbigt nog för honom.

  Tack så mycket.Vi njuter av att vara lediga och slipper tider att passa.

  En fin vecka önskar vi dig också!

  Kramar från oss / Suss

  SvaraRadera