fredag 19 februari 2010

Jämrans kundkorgar

Bröderna Bus vuxit ur att gå med de små kundvagnar som finns i affärerna. Glad för det är jag eftersom de alltid ville ha varsin och när de inte slogs om vem som skulle ha vad i sin vagn så körde de rally med dem till stor fara för gulliga tanter med rollatorer.

Har ju sett dessa kundkorgar med handtag som man kan dra tidigare och nu har de också hittat till vår affär. De är nog bra,praktiska? Maybe...Anledningen med dessa vagnar måste ju vara att underlätta för de som har svårt att bära och t ex har ont i ryggen. Men - Ingen slänger väl ner äggen i kundkorgen utan du måste böja dig låångt ner för att varsamt lägga ner dem. Och i kassan,samma sak...Böja dig djuupt för att få tag i varorna för nya kundkorgen får inte plats på lilla plattan som avsedd precis för vanliga kundkorgen.

Och barnens rallykörning med dessa tar större plats och ger mer fart med personskador som ev följd. Ja,jag vet,man ska se till sina barn,men har de fått upp farten så...Ja,ni vet...

Dessutom .. Så känner jag mig inte bekväm med hur jag ska framföra detta påfund. Vad ser snyggast ut? Dra den nonchalant och lite tjusigt efter mig eller skjuta den framför mig som en liten stridsvagn?

Blir nog bra till slut. Jag ansåg att micro var onödigt när det var nytt. Nu använder jag min dagligen.  Jag behöver bara lite tid på mig,och sönerna slutar väl någon gång ansé att allt som har hjul ska framföras fort.

Fel tänkt..De kommer ju för sjutton ta körkort och skaffa bil och innan dess moped. Hjälp!
Kanske de blir brandmän? Då går det fort! Här provar Lillebror på.

6 kommentarer:

 1. Vet faktiskt inte vad du pratar om för kundvagnar...
  Foto?

  SvaraRadera
 2. Hej Anne-Sofie!

  Vanliga kundkorgar,aningen större med hjul och långt handtag.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, sonen är livsfarlig när han lägger händerna på en "drakorg". Själv gillar jag dom skaråt och drar sen efter mig!

  SvaraRadera
 4. Maria!

  Jag tycker vagnarna otympliga.Men jag lär väl mig ;-).

  Har du också en son som kör rally?! Sedan får man gå med famnen full av varor i jakten på unge och kundkorg.

  SvaraRadera
 5. Och med röda kinder när man ska ursäkta sig till alla han nästan kör omkull...

  SvaraRadera
 6. Maria!

  Jag skrattar igenkännande ;-).

  SvaraRadera