torsdag 21 januari 2010

Och vi andra då?

Som sagt en familj där förutom maken,jag och Jimmy består av en Storebror på snart 10 och Lillebror som är 6 år.

Vi tuffar på med skola och fritid.

Personligen älskar jag vara ute i skogen eller allra helst vid sjön. Bröderna Bus verkar också söka sig utåt och ska jag ropa in dem så är det troligaste att de finns i skogen här bredvid.Eller hos kompisar.

Apropå Jimmys problem så reagerar familjen så här:

Storebror: Blir jättearg på Jimmy,mycket bråk. Men ute bland andra försvarar och skyddar han.Gulle.

Lillebror: Tar tyvärr efter ibland typ skriker MYCKET högt och gällt,kastar saker,fula ord. Ett betéende han visar ibland men aldrig då Jimmy inte är i närheten. Fördelen med att vara minst är bl a att lära sig saker tidigare än sin storebröder genom att lyssna och där också ta efter.

Maken: Vill inte riktigt acceptera (Jimmy inte så utagerande mot honom) men tycker ändå det är bra att jag tagit tag i det så något händer.

Och så jag själv: Känns som att jag är den självklara "slagpåsen" i familjen. Får ta allt skit både från familj och skola mm.

Beklagar mig inte. Älskar min familj!

2 kommentarer:

 1. Ja du ni har det jobbigt det förstår jag..ni måste ju få proffesionell hjälp..det finns ju att få.. om det är ADHD är inte så säkrert,det finns ju så många olika diagnoser..bl.a. aspergers.och en hel del andra diagnoser oxå..det kan ta lite tid innan ni får rätt svar..men misströsta inte nu ..hjälp finns ..tänker på er ..ha det så länge KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Hej Doran!

  Precis den väg vi börjat. Äntligen fått hjälp. Får se vart det leder? Och hur lång tid det tar?

  Allt för vår älskade gosgubbe. Underlätta och få förklaringar.

  Kram från oss / Suss

  SvaraRadera