lördag 23 januari 2010

Ibland undrar jag...

Vad är det som orsakar vissa "fel" och problem?

Tänker ibland på om det är jag som uppfostrat eller betett mig fel på nåt sätt? Beror det på att Jimmy växte dåligt i min mage? Men,det gjorde ju Storebror också. Fostervattnet minskade och blev inlagd,varför? Hände något då vid kejsarsnittet där ryggmärgsbedövningen inte tog utan Maken snabbt föstes ut och jag lika snabbt fick narkos?

Eller är det bara så att det blir såhär ibland?

Vi fick en Jimmy som har det jobbigt. Många andra barn har mer och större problem.

Men man är sig själv närmast och ser främst till hur man har det själv. I mitt fall kretsar mina tankar mycket på och om Jimmy eftersom hans tics och utbrott ökat i rasande fart på kort tid. Detta gjort att jag försöker ge hans 2 brorsor också mer tid och uppmärksamhet för att kompensera på nåt sätt. De behöver ju mig de också.

Hur man än vänder sig...

4 kommentarer:

 1. Vad än det beror på, så inte är det "ditt fel" tro aldrig det.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Anne-Sofie!

  Jag vet,innerst inne. Men under vredesutbrotten,det jag kallas för...Då kommer funderingarna. Varför får jag ta det mesta och inte Maken?

  SvaraRadera
 3. Svår fundering och omöjlig att veta nåt om, men kanske han känner på sig, att du är den känsliga i familjen och att han därmed kan såra "värst"?

  SvaraRadera
 4. Anna-Sofie!

  Är jag som är mest med barnen,av förklarliga skäl,så det är till mig de vänder sig till i 1:a hand vad det än gäller. Har nu när de alla blivit äldre sagt ifrån.Vill de något så ska de också vända sig till sin pappa.

  Men,nog har barnen "radar" och känner av oss vuxna.

  SvaraRadera